SHARING KNOWLEDGE

D4InfoNet optimerer din organisations processer og ledelsesrapportering med et kvalitetsledelsessystem

Et simpelt kvalitetsledelsessystem til procesoptimering

Optimer den daglige ledelsesrapportering og øg jeres effektivitet, indtjening og konkurrenceevne med et kvalitetsledelsessystem. D4InfoNet leverer fleksible softwareløsninger, der til enhver tid kan imødekomme specifikke behov inden for organisatorisk procesoptimering.

D4InfoNet består af følgende 6 applikationer:

Vi er ISO certificeret - er du?

Hos D4 er vi stolte af at være en udbyder indenfor organisatorisk procesoptimering, som selv er ISO certificeret.

D4InfoNet er et intelligent værktøj for certificerede virksomheder, som skal dokumentere arbejdsprocesserne og løbende måle resultater.

Cases

Kvalitetsledelsessystem i praksis

Vi har besøgt tre af vores kunder, for at få et indblik i hvordan de benytter vores kvalitetsledelsessystem D4InfoNet. Se Løgstrup Steel, NNE og Falck i en samlet fortælling og få inspiration til hvordan D4InfoNet kan hjælpe jeres virksomhed.

Løgstrup Steel

Løgstrup Steel benytter D4InfoNet til at optimere deres ledelsesrapportering og processer. Se og hør Kvalitets- og miljøkoordinator Mick Larsen give et indblik i Løgstrup Steels brug af D4InfoNet.

Et indblik i virkeligheden

Vi har besøgt tre af vores kunder, for at få et indblik i hvordan de benytter vores system D4InfoNet. Se Løgstrup Steel, NNE og Falck i en samlet fortælling og få inspiration til hvordan D4InfoNet kan hjælpe jeres virksomhed.

Løgstrup Steel

Løgstrup Steel benytter D4InfoNet til at optimere deres kvalitetsledelse og processer. Se og hør Kvalitets- og miljøkoordinator Mick Larsen give et indblik i Løgstrup Steels brug af D4InfoNet.

Vores kunder spænder bredt

Hos D4 har vi en bred skare af kunder. Vi servicerer både private og offentlige virksomheder, ligesom vi er repræsenteret i lang række forskellige brancher, som f.eks. fødevare, medicinal, offshore, logistik og transport samt mange forskellige typer produktionsvirksomheder. Vi servicerer alt lige fra små virksomheder med under 10 medarbejdere til multinationale selskaber med flere tusinde medarbejdere. En stor del af vores kunder er certificerede indenfor forskellige standarder som f.eks. ISO, GxP og FDA. Og alle benytter den samme standardløsning, tilpasset deres behov.

Skal vi hjælpe dig?