//-->
D4InfoNet

ASKVANG

Askvang Modular Circle house

”De fleste kan finde en pæn grund og bygge et pænt, firkantet hus,
men vi er ikke som de fleste, og vi er slet ikke
firkantede.”

Et arkitekttegnet hovedkontor

I 2018 beslutter vi os for, at vi vil bygge et nyt kontordomicil, der passer til vores visioner og behov. Nu, ca. 3 år senere, kan vi byde vores kunder og samarbejdspartnere velkommen i vores nye unikke rammer på Askvang 11 i Hillerød. Her befinder vi os iblandt naturmaterialer og dansk design af højeste kvalitet, inspirerende udsigter og stimulerende faciliteter, der er med til at understøtte vores værdier og processer i en travl og professionel hverdag.

Unikt domicil på
Askvang i Hillerød

Unik arkitektur:
Modular Circle House

Det nye domicil ligger på en 10.000 kvadratmeter stor naturgrund på Askvang i Hillerød omgivet af haveforeninger, åbne engarealer og græssende rådyr.
Byggeriet er tegnet og indrettet af Studio Pneuma på baggrund af omhyggelige studier af lys- og vindforhold af stedet.

De grundige undersøgelser danner grundlaget for en stedsspecifik arkitektur, der understøtter kvaliteterne i den omkringliggende natur. Bygningen, der med sin runde og åbne form, giver læ, indfanger lyset og åbner sig mod naturen.
Husets indre bærer præg af et åbent og sammenhængende forløb, der stimulerer en inviterende atmosfære, hvor der både er plads til fordybelse, koncentration, fællesskab og vidensdeling på tværs af vores afdelinger.

”De fleste kan finde en pæn grund og bygge et pænt, firkantet hus, men vi er ikke som de fleste, og vi er slet ikke firkantede.

Som iværksættere har vi et stærkt DNA, og vi lever af innovation, kreativitet, samarbejde og professionalisme. Vi er et kvalitetsbrand, der udvikler løsninger, som former sig efter kundens behov – ikke omvendt. Hvis vi ikke leverer, kan mange af vores kunder ikke drive deres virksomhed. Derfor skal de kunne stole 100% på os. Det er dét, vores nye domicil signalerer – både indvendigt og udvendigt.”

Morten Rønn Rasmussen, CDO 

Fra skitse til færdig bygning

Vi gør os altid umage. Det gælder også når vi, i tæt samarbejde med arkitekterne, skaber rammerne for vores nye domicil. I en professionel og travl hverdag er vi afhængige af at dele viden på tværs af vores afdelinger, og bl.a. derfor er huset bygget op omkring en cirkulær social form, som gør det nemt for os at kommunikere og udveksle med hinanden.

I tæt dialog med dygtige producenter, såsom; Kvadrat, Dinesen, Risa Meyer, Paustian og Anker&Co, omgiver vi os med skræddersyede designløsninger, der faciliterer et velfungerende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er rart at være og højt til loftet. Alle vores medarbejdere har været engageret i arkitekternes skitsering. Gennem workshops, og i en løbende dialog, har vi sammen fundet frem til spændende løsninger og faciliteter, der understøtter vores behov og ønsker for nutidens og fremtidens arbejdsplads.

Fra den første skitse til den færdige bygning, har vores ønsker om at skabe et sted, der favner vores arbejdsgange og visioner, været i fokus, og resultatet manifesterer sig i en særpræget arkitektur på Askvang 11 i Hillerød.

Mændene bag

I 2018 beslutter vi os for, at vi vil bygge et nyt kontordomicil, der passer til vores visioner og behov, og cirka 3 år efter kan vi kan byde vores kunder og samarbejdspartnere velkommen i vores nye unikke rammer på Askvang 11 i Hillerød. Hér befinder vi os iblandt naturmaterialer og dansk design af højeste kvalitet, inspirerende udsigter og stimulerende faciliteter, der er med til at understøtte vores værdier og processer i en travl og professionel hverdag.

Niels-Richard CEO

Morten Rønn Rasmussen CDO

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter.
Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter. Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Søg på D4InfoNet.dk

Tilmeld dig til et af vores kurser

Udfyld felterne, så kontakter vi dig.

Tilmeld dig til et af vores kurser

Udfyld felterne, så kontakter vi dig.