CASES

En standardløsning - forskellige brug

En af de helt store styrker ved D4InfoNet er, at det er samme standardløsning, der er udgangspunktet for alle vores kunder. Og med en bred kundeskare er der naturligvis mange forskellige måder at arbejde med D4InfoNet. For at give en idé om hvordan D4InfoNet kan gøre en forskel for jeres virksomhed, har vi her samlet en række cases som inspiration.

Et indblik i virkeligheden

Her kan du få et indblik i, hvordan Løgstrup Steel, NNE og Falck benytter D4InfoNet. I videoen nedenfor får du en samlet fortælling om Løgstrup Steel, NNE og Falcks brug af D4InfoNet. Vil du mere i dybden, så kan du se de individuelle film længere nede. Vi gør opmærksom på, at alle 4 film på denne side vises via YouTube.

Løgstrup Steel

Løgstrup Steel er en produktionsvirksomhed, der er specialister i el-, styre- og tavleanlæg til industrien. Løgstrup Steel benytter D4InfoNet til at optimere deres kvalitetsledelse og processer. D4InfoNet bliver både benyttet i administrationen og i produktionen, hvor der er opstillet computere. Hør Kvalitets- og miljøkoordinator Mick Larsen give et indblik i Løgstrup Steels brug af D4InfoNet her.

NNE

NNE er en rådgivende ingeniørvirksomhed inden for Pharma. NNE er certificeret inden for flere forskellige ISO standarder og kvalitet er derfor helt altgørende i deres hverdag. Hør Global Quality Director Henrik Feldthusen fortælle om, hvordan de benytter D4InfoNet som et værktøj til at optimere deres kvalitetsledelse.

Falck

Falck hjælper mennesker i nød verden rundt. Det gør de gennem fem forskellige forretningsområder; Emergency, Assistance, Healthcare, Safety Services og Global Assistance.

Falck benytter D4InfoNet på globalt plan og på tværs af forretningsområder. I denne video giver Global QHSE Director Mette Bojsen indsigt i, hvordan Falck benytter D4InfoNet. Derudover besøger vi en ambulancestation, hvor de bruger D4InfoNet til at gøre deres hverdag nemmere.

Skal vi hjælpe dig?