//-->
D4InfoNet

SUCCESHISTORIER

Easyfood A/S

“D4InfoNet er nemt og overskueligt. Her er alle dokumenter samlet ét sted, og de er nemme at finde gennem bl.a. en god søgefunktion. Vi kan etablere et setup og en opbygning, der følger standarden, og skal bare begynde fra toppen, når vi gennemgår systemet eller har interne audits. Det er meget enkelt,”
siger kvalitetsassistent Niels Ravn Schmidt

Certificeringer er en læringsprocess,
man kun bliver klogere af

”Overordnet handler en god certificerings- og auditproces om åbenhed og ærlighed, der går begge veje. Det er jo ikke fjenden, der kommer på besøg,” siger kvalitetsassistent Niels Ravn Schmidt fra Easyfood A/S, der producerer kvalitetsbagværk til bl.a. Starbucks, McDonald’s og COOP.

Hvorfor er I certificeret?

Den ene af vores certificeringer, FSSC 22000, er meget bred og dækker stort set alt indenfor europæisk fødevaresikkerhed, men nogle kunder kræver særlige certificeringer som fx IFS, der retter sig mod det tysk/franske marked. Vi har også en McDonald’s-certificering, og da vi i øjeblikket breder os til flere markeder i verden, vil der nok komme flere certificeringer til i de kommende år.

Hvad har været de største udfordringer ved certificering?

Jeg oplever ikke certificering som en udfordring, men som en læringsproces, man kun bliver klogere og bedre af. Auditorerne er 100 % inde i tingene, og jeg ser det som et samarbejde og en udviklingsproces, hvor vi, for hver audit og hver re-certificering kommer et spadestik dybere.

Hvad betyder certificeringerne for jeres virksomhed?

Vi bruger temmeligt mange ressourcer på det. Alene IFS-certificeringen tager to fulde dage at gennemføre, og derudover har vi jævnligt interne audits, hvor vi tester efter standarden.

Men certificeringerne gør det nemmere at åbne døre. Nye kunder ved fra begyndelsen, at vi er certificeret på higher level og lever op til en vis standard,

og det betyder, at vi hurtigere kan komme i gang med at drøfte, hvad de vil købe, i stedet for at bruge tid på at afklare, om vi har styr på produktionen.

D4InfoNet er nemt og overskueligt. Her er alle dokumenter samlet ét sted, og de er nemme at finde gennem bl.a. en god søgefunktion.”

Hvad ser I som de største styrker ved D4InfoNet?

D4InfoNet er nemt og overskueligt. Her er alle dokumenter samlet ét sted, og de er nemme at finde gennem bl.a. en god søgefunktion. Vi kan etablere et setup og en opbygning, der følger standarden, og skal bare begynde fra toppen, når vi gennemgår systemet eller har interne audits. Det er meget enkelt.

Hvad er jeres bedste tip til at sikre en god certificeringsprocess?

Overordnet handler en god certificerings- og auditproces om åbenhed og ærlighed, der går begge veje. Det er jo ikke fjenden, der kommer på besøg, så vi viser dem alt, og vi lærer af det. Selvfølgelig er det ærgerligt, hvis man får en afvigelse, men så ved man det, og kan rette op på det.

Så mit bedste råd er at være åben og ærlig og at gå i en konstruktiv dialog om forbedringer. Og så skal man vælge et digitalt ledelsessystem, der gør procedurer, dokumenter og daglige rapporteringer tilgængelige ét sted, så man ikke skal åbne flere forskellige systemer.

Easyfood fremstiller innovativt kvalitetsbagværk inden for bakeoff og conveniencefood og har ca. 350 produkter i deres sortiment. Virksomheden har produktion og hovedkontor i Kolding, og producerer også internationalt gennem partnere. Easyfood beskæftiger 150 med-arbejdere og sælger deres produkter i 13 lande til kunder som Starbucks, McDonald’s, CircleK, 7-eleven og COOP.

Easyfood overholder som minimum de danske og europæiske krav til fødevaresikkerhed, og kan bl.a. dokumentere det med en FSSC 22000-certificering og en IFS Food-certificering.

www.easyfood.dk

Send os en besked

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Book en demo

Få en uforpligtende demo af D4InfoNet, og hør hvordan D4 kan optimere jeres processer.

Få tilsendt brochure

Få tilsendt en fysisk brochure om D4’s produkter og om vores
kvalitetsledelsessystem D4InfoNet.

+45 45 90 31 50

Info@d4.dk

Askvang 11, 3400 Hillerød

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter.
Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter. Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få tilsendt en produkt-brochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Få tilsendt en produktbrochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Søg på D4InfoNet.dk

Tilmeld dig vores kurser i D4Academy

Udfyld venligst felterne nedenfor, så kontakter vi dig med en endelig bekræftelse via e-mail.

Kurser i Hillerød:
Kurser i Kolding:

Tilmeld dig vores kurser i D4Academy

Udfyld venligst felterne nedenfor, så kontakter vi dig med en endelig bekræftelse via e-mail.

Kurser i Hillerød:
Kurser i Kolding: