//-->
D4InfoNet

SUCCESHISTORIER

Heka Dental A/S

“Vi endte med at vælge D4InfoNet, fordi det er et enkelt og brugervenligt system, der kan validere vo­res software som helhed. Vi fik et godt tilbud på en standardløsning, der netop passede til os, og D4 har implementeret systemet og gennemført valideringen hurtigt og problemfrit.”, siger kvalitetsansvarlig Claus van der Goot.

Et system, der klarer både
dokumenthåndtering og validering

Da Heka Dental A/S skulle investere i en digital platform, faldt valget på D4InfoNet, fordi det er et enkelt og brugervenligt system, der også kan validere virksomhedens software. ”Vi fik et godt tilbud på en standardløsning, der netop passede til os,” siger kvalitetsansvarlig Claus van der Goot.

Hvorfor er I valideret?

Det er et myndighedskrav, at vi skal leve op til EN/ISO 13485, som er en standard for produktion af me­dicinsk udstyr, og det er et krav, at vi tester, validerer og verificerer alt, hvad vi foretager os – herunder vores software.

Valideringen giver os sikkerhed for, at softwaren op­fører sig, som vi gerne vil have det. Vi får ikke fejlbe­hæftede emner, og dokumentationen er altid korrekt. Men vi ser ikke kun certificering og validering som et spørgsmål om at leve op til myndighedernes krav. Det er også en mulighed for at styrke vores processer, og vi bruger det aktivt som en anledning til at forbedre og udvikle vores virksomhed.

Hvordan har I oplevet valideringsprocessen?

Tidligere lå al vores dokumentation som Word-doku­menter, der skulle signeres, hver gang noget blev æn­dret – og det bliver der tit. Det var et kæmpearbejde at holde styr på, og derfor besluttede vi at finde en digital løsning, der kunne imødekomme vores behov for både dokumenthåndtering og validering som en standardløsning.

Da vi var parate til at gennemføre valideringen, rin­gede jeg bare til D4. De gav mig en testprotokol, og det eneste jeg skulle gøre, var at give dem adgang til systemet med brugernavne og passwords. Så klarede de det hele og kunne sende mig en rapport i løbet af et par dage.

I forhold til validering består udfordringen mest i at undgå, at der bliver brugt små regneark eller program­mer rundt om i organisationen, for det hele skal jo va­lideres. Det er også vigtigt, at man ikke går og laver småændringer i koden, som kolliderer med validerin­gen, for så skal man gennemføre den på ny, og det kan blive dyrt. Derfor har vi valgt at indrette os efter stan­dardløsningen, og den er vi begejstrede for. Det passer rigtigt godt til vores behov.

Hvad ser I som de største styrker ved D4InfoNet?

Da vi afsøgte markedet, så vi bl.a. på et par amerikan­ske systemer, men de var for dyre, og med tidsforskel­len i forhold til support, blev det for besværligt.

Vi endte med at vælge D4InfoNet, fordi det er et enkelt og brugervenligt system, der kan validere vo­res software som helhed. Vi fik et godt tilbud på en standardløsning, der netop passede til os, og D4 har implementeret systemet og gennemført valideringen hurtigt og problemfrit. Det betyder også meget, at de har erfaring med vores branche.

Hvad er jeres bedste tip til at sikre en god valideringsprocess?

Man skal sikre sig, at det digitale ledelsessystem, man køber, indeholder validering, for ellers skal virksomhe­den selv ind og validere. Det koster mandskab, tid og måske også eksterne konsulenter.

Siden 1965 har Heka Dental A/S leveret patientstole til tandlæger over det meste af verden. Produkterne er baseret på høj kvalitet, design, driftssikkerhed og ergonomi, og Heka Dental er i dag markedsledende leverandør i Skandinavien. Virksomheden er familieejet, og al produktion, udvikling og administration foregår i Danmark. Levering, installation og servicering varetages af et stort net af forhandlere.

www.heka-dental.dk

Send os en besked

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Book en demo

Få en uforpligtende demo af D4InfoNet, og hør hvordan D4 kan optimere jeres processer.

Få tilsendt brochure

Få tilsendt en fysisk brochure om D4’s produkter og om vores
kvalitetsledelsessystem D4InfoNet.

+45 45 90 31 50

Info@d4.dk

Askvang 11, 3400 Hillerød

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter.
Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter. Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få tilsendt en produkt-brochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Få tilsendt en produktbrochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Søg på D4InfoNet.dk

Tilmelding D4InfoNet ERFA 2023

Udfyld felterne, så sender vi en bekræftelse på din tilmelding.

Tilmelding til D4InfoNet ERFA 2023

Udfyld felterne, så sender vi en bekræftelse på din tilmelding.

Tilmeld dig til et af vores kurser

Udfyld felterne, så kontakter vi dig.

Tilmeld dig til et af vores kurser

Udfyld felterne, så kontakter vi dig.