IMPLEMENTERING

Kom godt i gang

For at gøre implementeringen så smidig som muligt, har vi sat processen i faste rammer. Først og fremmest sørger vi for, at der etableres kontakt mellem relevante personer hos både jer og os. Så aftaler vi sammen, hvordan installation og uddannelse skal forløbe. Bagefter sidder vi naturligvis klar ved telefonerne med support, hvis I står med et spørgsmål eller udfordring. Vi tager kort sagt hånd om jer hele vejen igennem fra etablering til den daglige drift og efterfølgende support.

Nem og hurtig implementering

D4InfoNet er browserbaseret software. Det betyder, at vi hurtigt og nemt kan implementere vores webapplikationer på jeres server. I slipper altså helt for tidskrævende installationer hos de enkelte medarbejdere, og takket være brugersegmentering, AD-synkronisering og digital styring af adgangsforhold er det helt enkelt at administrere og definere tilgangen. Ved opstarten uddanner vi en række medarbejdere hos jer, der bliver superbrugere og kan undervise andre medarbejdere i systemet.

3 steps og I er godt i gang

1

Når aftalen er på plads, installerer en af vores teknikere D4InfoNet på enten jeres egen server eller på en hosted løsning.

2

Undervisning af medarbejdere i brugen af D4InfoNet. Undervisningen foregår hos jer og kan falde over flere dage. Undervisningen er inkluderet i kontrakten. Vi anbefaler max 8 personer ad gangen.

3

I er nu klar til at opbygge jeres D4InfoNet.

Designtilpasning

D4InfoNet har som udgangspunkt et enkelt og brugervenligt design. Har I behov for en individuel designløsning, skræddersyer vi brugergrænsefladen, så den matcher jeres visuelle stil med hensyn til logo, farver og skrifttype. Samtidig kan D4InfoNet indgå i en grafisk helhed med f.eks. website, intranet eller øvrigt software.

Smertefri integration

Takket være en fleksibel databasestruktur, kan D4InfoNet nemt integreres med andre systemer i din virksomheds it-platform. Både økonomisystemer, ERP-systemer, kundedatabaser og Microsoft SharePoint-løsninger. Og I kan naturligvis importere og eksportere data begge veje.

Kundevideo

D4 hjalp os hele vejen i mål

Opbygning af jeres D4InfoNet kan være et projekt af varierende størrelse, både i forhold til tid, men også arbejdsmængde. Vi sørger for at give vores anbefaling omkring netop jeres opstart og implementering, således I har de bedste forudsætninger for at komme sikkert i mål. Og vi står selvfølgelig til rådighed gennem hele processen.

NNE er en rådgivende ingeniør virksomhed inden for pharma med ca. 1800 medarbejdere. De implementerede D4InfoNet på bare 3 måneder med hjælp fra D4. Hør deres Global Quality Director Henrik Feldthusen fortælle om deres implementeringsproces og generelle brug af vores system D4InfoNet.

Skal vi hjælpe dig?

Få tilsendt en tjekliste

Hent en tjekliste, som sætter fokus på hvad I bør overveje, før I investerer i et nyt ledelsessystem. Udfyld felterne, så fremsender vi tjeklisten hurtigst muligt.