//-->
D4InfoNet

FLOWCHARTS

Få det forkromede overblik
med flowcharts

Det kan være en udfordring at have styr på de små detaljer og samtidig bevare det forkromede overblik.
Med flowcharts er det arbejde blevet betydeligt nemmere.

Flowcharts giver overblik

Få et overblik over jeres arbejdsgange og en visuel indgang til dokumenter, procedurer og viden. Med en visuel opsætning kan I nemt styre jeres processer og arbejde mere effektivt.

Stærkt visuelt ledelsesværktøj

Med flowcharts kan I skabe et enkelt grafisk overblik over jeres arbejdsgange, og I får en visuel indgang til virksomhedens vigtige dokumenter og viden. Værktøjet er et effektivt ledelsesværktøj, fordi det bliver enkelt og hurtigt at navigere i jeres system. I kan skabe brugervenlige workflows, der er nemme at forstå. Med interaktive flowcharts og diagrammer kan I illustrere og fremhæve de processer og værdikæder, der er størst behov for og som bliver brugt mest. Det kan fx være proceduren for et kerneprodukt, personalehåndbogen eller noget helt tredje, der skaber værdi hos jer.

Rød tråd i dokumentstyring

Flowcharts støtter flere af de andre værktøjer i ledelsessystemet D4InfoNet. Blandt andet håndbøgerne og de elektroniske formularer. Det giver jer en grafisk rød tråd og et overblik over hele jeres dokumentstyring. Med de grafiske redskaber kan I illustrere komplekse procedurer og skabe et brugervenligt overblik over data. Klikbare illustrationer kan være genveje til mere information og gør det nemt at navigere. Efter få klik med musen er I dybt nede i håndbøgerne og kan lynhurtigt finde dokumenter.

Meget brugervenligt

Det er nemt at komme i gang med at anvende flowcharts. Værktøjet er brugertestet og meget brugervenligt. Brugerne kan selv designe deres brugerflade og arbejdsgange, så de har hurtig adgang til dokumenter. I vælger selv, hvordan I designer og viser jeres processer. I kan lave både komplekse illustrationer og simple flowcharts. I kan også bruge flowcharts til at skabe et elegant og brugervenligt intranet til jeres virksomhed og medarbejdere – et intranet, der er fuldt integreret med ledelsessystemet og alle væsentlige dokumenter og data.

Opbyg flowcharts

Der er helt frie rammer for opbygningen af flowcharts og applikationen appellerer i høj grad til kreativitet og leg med grafiske udtryk. Flowcharts systemet fungerer som et tegnebræt, hvor I frit kan opbygge og designe. I kan blandt benytte forskellige animationer og videoer ligesom I kan benytte jer af PNG, GIF, JPEG. De brugervenlige værktøjer og panelet af figurative muligheder sørger for, at det er nemt at placere og redigere elementerne. Det er også muligt at oprette links mellem flowcharts interne og eksterne data.

Kom hurtigt i gang

I kan hurtigt komme i gang med at gøre jeres kvalitetsledelse mere visuel og overskuelig. Vi uddanner jer i at bruge flowcharts og guider jer gennem processen. Har I grafikere i huset, vil de kunne hjælpe jer med de avancerede funktioner og løsninger. Har I brug for yderligere input, er vi klar til at hjælpe.

Hurtig implementering

Det er hurtigt og enkelt at komme i gang med at anvende styringssystemet i jeres virksomhed. Vi installerer det og uddanner jeres superbrugere. Derfra er I klar til at gå i gang. Enkle standardskabeloner gør det nemt og effektivt.

Send os en besked

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Book en demo

Få en uforpligtende demo af D4InfoNet, og hør hvordan D4 kan optimere jeres processer.

Få tilsendt brochure

Få tilsendt en fysisk brochure om D4’s produkter og om vores
kvalitetsledelsessystem D4InfoNet.

+45 45 90 31 50

Info@d4.dk

Askvang 11, 3400 Hillerød

Få tilsendt en produkt-brochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Få tilsendt en produktbrochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter.
Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter. Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Søg på D4InfoNet.dk

Tilmeld dig vores kurser i D4Academy

Udfyld venligst felterne nedenfor, så kontakter vi dig med en endelig bekræftelse via e-mail.

Kurser i Hillerød:
Kurser i Kolding:

Tilmeld dig vores kurser i D4Academy

Udfyld venligst felterne nedenfor, så kontakter vi dig med en endelig bekræftelse via e-mail.

Kurser i Hillerød:
Kurser i Kolding: