D4InfoNet

FORMULARER

Sæt strøm til
jeres papirblanketter

Vores formularsystem gør det muligt at konvertere de gammeldags papirblanketter til digitale formularer. Det gør ikke alene arbejdet lettere og mere effektivt. Det giver jer også et godt overblik og en absolut kontrol til at hjælpe med alt fra fx processoptimering og risikovurdering til audit og afvigelser. Formularsystemet er dermed oplagt til organisationer og virksomheder, der ønsker at have fuldstændigt styr på processerne.

Få overblik og kontrol

For mange virksomheder kan det være en stor udfordring at sikre kvaliteten og effektiviteten i de mange processer. Det kræver udpræget overblik og kontrol. Med D4InfoNet tilbyder vi en verden af formularer, der kan opsamle, lagre og systematisere data ned i mindste detalje. Det betyder, at I kan følge og dokumentere alle trin i en arbejdsproces og samtidig automatisere udsendelse af adviseringer, så alle får de rette påmindelser. Den store gennemsigtighed minimerer risikoen for fejl, og giver maksimal udnyttelse af ressourcerne.

Tilfører I nøgletalssystemet til pakken, har I blandt andet mulighed for at opstille KPI’er på formularerne. Det er brugbart, hvis I vil have nem adgang til nøgletal, så I fx hurtigt kan få overblik over, hvor mange registreringer, der ligger til behandling, eller hvor mange registreringer, der er evalueret, godkendt eller afsluttet.

Gode grunde til at vælge formular-systemet

D4InfoNet er ideelt til virksomheder og organisationer, hvor det er vigtigt at have et overblik over dokumentation på en lang række processer.
I får bl.a.:

  • Adgangs- og ansvarsstyring på formularens indhold og funktioner
  • Mulighed for at tildele opgaver og rettigheder på hvert enkelt formulartrin
  • Adviseringsfunktion, som kan integreres med jeres mailsystem
  • Statistik på formularens indsamlede data
  • Datavalidering
  • Fuld sporbarhed
  • Mulighed for dataudveksling og interaktion med fx økonomisystemer, produktionssystemer og kundedatabaser

Alle de formularer
I har brug for

Formular-systemet er fleksibelt opbygget. I kan skabe alle de formularer, en virksomhed har behov for. Fra tjeklister og afvigelsesregistreringer til styring af interne godkendelsesprocedurer eller service og kalibreringer af virksomhedens udstyr. Det er nemt at bygge nye formularer op, i takt med at behovene opstår, og vi klæder jer naturligvis på til selv at kunne bygge jeres ønskede formularer.

Opret formularer hurtigt og nemt, med ledelsessystemet D4InfoNet

Registrering af afvigelser

Opnå elektronisk styring undervejs i processen. Både hvad angår utilsigtede hændelser, afvigelsesrapportering, korrigerende handlinger, reklamationer, opsamling af forbedringstiltag og forslag m.v.

Digital styring af riskoanalyse

Opnå elektronisk styring af risikoanalyser med tilhørende risikofaktorer og mulighed for at udarbejde handleplaner for disse. Det betyder, at I altid kan træffe beslutninger på baggrund af valide data.

Elektronisk audit formular

Opnå elektronisk styring af kontrolarbejdet af arbejdsgange. I får alle de værktøjer, der skal til for at facilitere en auditplan. Fra auditindkaldelser til opgavefordeling, håndtering af observationer, fejlsporing og dokumentation.

Styring af service
og udstyr

Opnå elektronisk styring af alt, hvad der har med jeres udstyr at gøre. I kan blandt andet styre serviceintervaller og få påmindelser herom. I kan vedhæfte brugervejledninger, garantibeviser, servicerapporter så I har alt samlet ét sted.

Effektiv planlægning og årsoversigt

Med årsoversigtformularen får I et gennemtestet digitalt ledelsesværktøj til at registrere og synliggøre virksomhedens vigtige aktiviteter og begivenheder i løbet af året.

Organiser jeres aktiver

Formularen er et effektivt, digitalt ledelsesværktøj til at dokumentere jeres aktiver. I kan nemt og løbende få overblik over aktiver og deres stand og vurdere, om I skal skille jer af med noget.

Samlet overblik med leverandøroversigt

I den elektroniske formular kan I registrere en række væsentlige data om jeres leverandører på en enkel måde. Tjeklister og drop-downbokse gør det digitale værktøj nemt tilgængeligt.

Kursus i
D4InfoNet

D4Academy er for dig, der trænger til at opdatere din viden i D4InfoNet eller for nye ansatte, der skal have rettigheder i D4InfoNet og derfor har behov for en grunduddannelse i systemet.

Registrering af afvigelser

opnå elektronisk styring undervejs i processen. Både hvad angår utilsigtede hændelser, afvigelsesrapportering, korrigerende handlinger, reklamationer, opsamling af forbedringstiltag og forslag mv.

Digital styring af riskoanalyse

Opnå elektronisk styring af risikoana-lyser med tilhørende risikofaktorer og mulighed for at udarbejde handleplaner for disse. Det betyder, at I altid kan træffe beslutninger på baggrund af valide data.

Effektiv
årsoversigt

Med årsoversigtformularen får I et stærkt, digitalt ledelsesværktøj til at registrere og synliggøre virksomhedens vigtige aktiviteter og begivenheder i løbet af året.

Elektronisk audit formular

Opnå elektronisk styring af kontrol-arbejdet af arbejdsgange. I får alle de værktøjer, der skal til for at facilitere en audit-plan. Fra audit-indkaldelser til opgavefordeling, håndtering af obser-vationer, fejlsporing og dokumentation.

Organiser jeres aktiver

Formularen er et effektivt, digitalt ledelsesværktøj til at dokumentere jeres aktiver. I kan nemt og løbende få overblik over aktiver og deres stand og vurdere, om I skal skille jer af med noget

Få overblik med leverandøroversigt

I den elektroniske formular kan I registrere en række væsentlige data om jeres leverandører på en enkel måde. Tjeklister og drop-downbokse gør det digitale værktøj nemt tilgængeligt.

Hurtig implementering

Det er hurtigt og enkelt at komme i gang med at anvende styringssystemet i jeres virksomhed. Vi installerer det og uddanner jeres superbrugere. Derfra er I klar til at gå i gang, samle dokumenter og procedurer og bygge jeres system op. Enkle standardskabeloner gør det nemt og effektivt.

Send os en besked

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Book en demo

Få en uforpligtende demo af D4InfoNet, og hør hvordan D4 kan optimere jeres processer.

Få tilsendt brochure

Få tilsendt en fysisk brochure om D4’s produkter og om vores
kvalitetsledelsessystem D4InfoNet.

+45 45 90 31 50

Info@d4.dk

Askvang 11, 3400 Hillerød

Få tilsendt en produkt-brochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Få tilsendt en produktbrochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter.
Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter. Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Søg på D4InfoNet.dk

Tilmeld dig til et af vores kurser

Udfyld felterne, så kontakter vi dig.

Tilmeld dig til et af vores kurser

Udfyld felterne, så kontakter vi dig.