//-->
D4InfoNet

FORMULARER

Planlæg, byg og udgiv

Så enkelt er det helt bogstaveligt at designe digitale formularer i ledelsessystemet D4InfoNet.

Den enkle vej til opsamling af data i digitale workflows.
Nu kan alle bygge formularer fra bunden.

Med D4GenericForms får I en unik og intuitiv brugerflade, hvor I nemt kan forvandle papirblanketter og manuelle processer til effektive formularer, der elektronisk bevæger sig gennem virksomheden i strømlinede workflows.

Formularsystemet er webbaseret, og kommer i et brugervenligt og enkelt design, der gør det sjovt at bygge funktionelle formularer til dataopsamling. I praksis indsætter I bare de felter, I skal bruge på formularen, så den matcher det workflow, I har planlagt, og så er I klar til at udgive.

I behøver ingen særlige kompetencer eller lange kurser. Efter en kort introduktion er I selvkørende, og kan bygge langt de fleste formularer på egen hånd. Får I brug for hjælp, eller ønsker I mere avancerede løsninger, står vi klar. Nemmere bliver det ikke.

1. Planlæg

Definér jeres workflow. Hvilke data skal formularen indsamle, og hvordan ser dens rute ud fra start til slut?

2. Byg

Indsæt felter på formularen, så de matcher jeres workflow, og arbejd frit med layout af felter og farver.

3. Udgiv

Udvælg, hvem de indsamlede data er tilgængelig for, og herefter er I klar til at udgive formularen.

Den ultimative formularoplevelse

D4GenericForms skaber overblik og sparer ressourcer. På kort tid kan I gøre tidskrævende, manuelle og rutineprægede opgaver til effektive, digitale og værdiskabende workflows.

Efter behov kan I bygge formularer, der strømliner alt fra tjeklister, registreringer og audits til afvigelser, korrigerende handlinger, risikovurderinger og meget mere. Dette er blot et uddrag. Det er kun fantasien, der sætter grænser. I kan dokumentere alle trin i en proces. Sidst men ikke mindst er det nemt at opsamle, vise og eksportere data.

Systematikken, og den store gennemsigtighed, forankrer processerne på tværs af virksomheden, og minimerer risikoen for fejl.

Nemt, funktionelt og sjovt

Vi har integreret et simpelt og intuitivt redskab i D4GenericForms, der gør jeres opbygning af formularer endnu nemmere og sjovere; D4FormBuilder.

Trin for trin opbygger I formularen, så den kommer til at matche det workflow, I har planlagt. Undervejs kan I tilføje, fjerne og flytte felter samt tildele felterne forskellige egenskaber.

Undervejs i formularopbygningen, kan I se, hvordan formularen kommer til at se ud. I bliver guidet igennem de enkelte byggefaser. I kan også sætte jeres eget præg på formularerne ved at arbejde med layout af felter og farver. I får dermed et stærkt værktøj, der både er nemt, professionelt og sjovt at arbejde med, når I opbygger jeres formularer fra bunden.

Ikke langt fra tanke til handling

Brugerfladen er simpel og nem at tilgå, så I på egen hånd kan planlægge de workflows, I skal bruge til dataopsamling og bygge de formularer, I har brug for. Alle funktioner og ikoner er specialdesignede og nemme at aflæse. Vi har hentet inspiration fra online-services, som de fleste kender fra mobil og internet. Det er altså ikke nødvendigt at lære kodesprog for at skabe resultater med applikationen. Nu kan alle bygge en formular.

Godt i gang og hurtigt videre

”Less is more”, og derfor har brugerfladen i D4GenericForms netop de funktioner, der er nødvendige for at kunne bygge langt de fleste formularer. Vi hjælper jer godt i gang med en introduktion til funktionerne og vejledning i, hvordan I bygger og udgiver formularerne. Formularerne er nemme at tilpasse i takt med, at jeres behov udvikler sig, og I kan klare langt det meste selv. Får I brug for support, eller ønsker I adgang til flere funktioner, fordi I eksempelvis vil bygge mere komplekse formularer, kan det altid lade sig gøre. Mulighederne er mange i D4GenericForms, og vi står klar til at hjælpe jer hurtigt videre.

Integration på kryds og tværs

D4GenericForms er muligt at integrere med andre systemer i jeres virksomhed. Det kan fx være ERP-systemer og økonomiprogrammer. I kan desuden vedhæfte filer og oprette henvisninger. Der kan selvfølgelig også linkes direkte til formularerne fra andre programmer og applikationer. Det kan fx være fra andre applikationer i D4Infonet, men også fra andre programmer såsom jeres Intranet. D4GenericForms fungerer også på mobile enheder.

Derfor er vores formularbygger bedre end andre systemer på markedet

Systemet er ideelt til virksomheder og organisationer, der vil have overblik og kontrol over processerne, og som vil spare tid og ressourcer på tunge papirgange og manuel håndtering af data, fx registreringsskemaer, kontrolrapporter og tjeklister.
I får bl.a.:

  • En visuel og intuitiv brugerflade, der gør det nemt for alle at bygge digitale formularer
  • Strømlinede og effektive workflows på tværs af virksomheden
  • Fuldt overblik over processer og arbejdsgange
  • Nem opsamling, lagring og eksport af data
  • Mulighed for at opsætte automatiske påmindelser og notifikationer
  • Adgangsstyring på formularernes indhold og funktioner
  • Mulighed for integration til andre programmer og systemer i virksomheden (tilkøb)
  • En webapplikation, der kan bruges på mobile enheder
  • Grundig introduktion og mulighed for løbende support
  • Opbyg et ubegrænset antal trin i jeres formularer.

Hurtig implementering

Det er hurtigt og enkelt at komme i gang med at anvende styringssystemet i jeres virksomhed. Vi installerer det og uddanner jeres superbrugere. Derfra er I klar til at gå i gang, samle dokumenter og procedurer og bygge jeres system op. Enkle standardskabeloner gør det nemt og effektivt.

Opret formularer hurtigt og nemt, med ledelsessystemet D4InfoNet

Registrering af afvigelser

Opnå elektronisk styring undervejs i processen. Både hvad angår utilsigtede hændelser, afvigelsesrapportering, korrigerende handlinger, reklamationer, opsamling af forbedringstiltag og forslag m.v.

Digital styring af riskoanalyse

Opnå elektronisk styring af risikoanalyser med tilhørende risikofaktorer og mulighed for at udarbejde handleplaner for disse. Det betyder, at I altid kan træffe beslutninger på baggrund af valide data.

Elektronisk audit formular

Opnå elektronisk styring af kontrolarbejdet af arbejdsgange. I får alle de værktøjer, der skal til for at facilitere en auditplan. Fra auditindkaldelser til opgavefordeling, håndtering af observationer, fejlsporing og dokumentation.

Styring af service
og udstyr

Opnå elektronisk styring af alt, hvad der har med jeres udstyr at gøre. I kan blandt andet styre serviceintervaller og få påmindelser herom. I kan vedhæfte brugervejledninger, garantibeviser, servicerapporter så I har alt samlet ét sted.

Effektiv planlægning og årsoversigt

Med årsoversigtformularen får I et gennemtestet digitalt ledelsesværktøj til at registrere og synliggøre virksomhedens vigtige aktiviteter og begivenheder i løbet af året.

Organiser jeres aktiver

Formularen er et effektivt, digitalt ledelsesværktøj til at dokumentere jeres aktiver. I kan nemt og løbende få overblik over aktiver og deres stand og vurdere, om I skal skille jer af med noget.

Samlet overblik med leverandøroversigt

I den elektroniske formular kan I registrere en række væsentlige data om jeres leverandører på en enkel måde. Tjeklister og drop-downbokse gør det digitale værktøj nemt tilgængeligt.

Kursus i
D4InfoNet

D4Academy er for dig, der trænger til at opdatere din viden i D4InfoNet eller for nye ansatte, der skal have rettigheder i D4InfoNet og derfor har behov for en grunduddannelse i systemet.

Registrering af afvigelser

opnå elektronisk styring undervejs i processen. Både hvad angår utilsigtede hændelser, afvigelsesrapportering, korrigerende handlinger, reklamationer, opsamling af forbedringstiltag og forslag mv.

Digital styring af riskoanalyse

Opnå elektronisk styring af risikoana-lyser med tilhørende risikofaktorer og mulighed for at udarbejde handleplaner for disse. Det betyder, at I altid kan træffe beslutninger på baggrund af valide data.

Effektiv
årsoversigt

Med årsoversigtformularen får I et stærkt, digitalt ledelsesværktøj til at registrere og synliggøre virksomhedens vigtige aktiviteter og begivenheder i løbet af året.

Elektronisk audit formular

Opnå elektronisk styring af kontrol-arbejdet af arbejdsgange. I får alle de værktøjer, der skal til for at facilitere en audit-plan. Fra audit-indkaldelser til opgavefordeling, håndtering af obser-vationer, fejlsporing og dokumentation.

Organiser jeres aktiver

Formularen er et effektivt, digitalt ledelsesværktøj til at dokumentere jeres aktiver. I kan nemt og løbende få overblik over aktiver og deres stand og vurdere, om I skal skille jer af med noget

Få overblik med leverandøroversigt

I den elektroniske formular kan I registrere en række væsentlige data om jeres leverandører på en enkel måde. Tjeklister og drop-downbokse gør det digitale værktøj nemt tilgængeligt.

Send os en besked

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Book en demo

Få en uforpligtende demo af D4InfoNet, og hør hvordan D4 kan optimere jeres processer.

Få tilsendt brochure

Få tilsendt en fysisk brochure om D4’s produkter og om vores
kvalitetsledelsessystem D4InfoNet.

+45 45 90 31 50

Info@d4.dk

Askvang 11, 3400 Hillerød

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter.
Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter. Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få tilsendt en produkt-brochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Få tilsendt en produktbrochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Søg på D4InfoNet.dk

Tilmelding D4InfoNet ERFA 2023

Udfyld felterne, så sender vi en bekræftelse på din tilmelding.

Tilmelding til D4InfoNet ERFA 2023

Udfyld felterne, så sender vi en bekræftelse på din tilmelding.

Tilmeld dig til et af vores kurser

Udfyld felterne, så kontakter vi dig.

Tilmeld dig til et af vores kurser

Udfyld felterne, så kontakter vi dig.