//-->
D4InfoNet

HR-SYSTEM

Et totalbillede
af jeres kompetencer

Få et overblik over virksomhedens samlede kompetencer og viden, så I hele tiden udvikler jer i den rigtige retning og skiller jer ud fra konkurrenterne.

HR-system til udvikling og styring

Med det elektroniske HR-system får I et overblik over virksomhedens samlede kompetencer og viden. I registrerer løbende data om medarbejderens kompetencer og samler det hele i et overskueligt og brugervenligt system. Derfor har I hele tiden et præcist billede af, hvor der er behov for opkvalificeringer. Ledelsen og HR-afdelingen får et effektivt værktøj til at skabe struktur i udviklingen og sørge for, at virksomheden er konkurrencedygtig. I kan også overvåge udviklingen på afdelingsniveau, så I er sikre på, at bestemte afdelinger samlet set har de rigtige kompetencer.

Alt hvad du behøver
i et HR-system

Når medarbejdernes kompetencer, kurser og certificeringer skal fornys, sørger det elektroniske system for automatiske meddelelser og påmindelser til de ansvarlige personer. I får et effektivt system til kvalitetsstyring, og I overholder hele tiden kravene til opdatering af nøglekompetencer og viden. I kan dokumentere over for kunder og certificeringer, at I arbejder systematisk med kompetenceudvikling.

Fyldestgørende øjebliksbillede med kompetencestyring

HR-systemet giver jer også et fyldestgørende øjebliksbillede af unikke eller særligt efterspurgte kompetencer i virksomheden. Hvis en kunde, ledelsen eller en kollega akut har brug for hjælp, kan I hurtigt finde frem til de medarbejdere og afdelinger, der har evnerne og kan hjælpe. I kan nemt og enkelt tildele og administrere rettighederne i værktøjet, så I styrer, hvilke brugere, der har adgang til data om virksomhedens kompetencer.

Kompetencestyring

I får et digitalt redskab til at holde styr på stamdata. I kan for eksempel registrere oplysninger om medarbejdernes stilling, alder, telefonnummer og ansættelsesform. Oplysningerne kan bruges til intern statistik eller som et kartotek over jeres ansatte. Ofte er stamdata spredt rundt om i virksomheders systemer, men her får I det samlet et enkelt sted sammen med data om kompetencer.

Brugervenligt HR-system

Det er nemt at komme i gang med at anvende det elektroniske HR-system. Det er et brugervenligt system, og erfaringerne viser, at brugerne er glade for det. I begynder med at bruge de funktioner, I har mest behov for, og så kan I løbende bygge på. Standardsystemet kan alt det, I har behov for, og vi uddanner og træner jer til at komme i gang.

Kom hurtigt i gang

I kan hurtigt komme i gang med at gøre jeres kvalitetsledelse mere optimal og overskuelig. Et skræddersyet medarbejderkartotek giver et godt udgangspunkt for at optimere jeres interne ressourcer. Systemet styrker ikke blot jeres administration af medarbejderinformation. I har også mulighed for at kontrollere, hvilke data der skal være tilgængelig for hvem.


Hurtig implementering

Det er hurtigt og enkelt at komme i gang med at anvende styringssystemet i jeres virksomhed. Vi installerer det og uddanner jeres superbrugere. Derfra er I klar til at gå i gang. Enkle standardskabeloner gør det nemt og effektivt.

Send os en besked

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Book en demo

Få en uforpligtende demo af D4InfoNet, og hør hvordan D4 kan optimere jeres processer.

Få tilsendt brochure

Få tilsendt en fysisk brochure om D4’s produkter og om vores
kvalitetsledelsessystem D4InfoNet.

+45 45 90 31 50

Info@d4.dk

Askvang 11, 3400 Hillerød

Få tilsendt en produkt-brochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Få tilsendt en produktbrochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter.
Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter. Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Søg på D4InfoNet.dk

Tilmeld dig vores kurser i D4Academy

Udfyld venligst felterne nedenfor, så kontakter vi dig med en endelig bekræftelse via e-mail.

Kurser i Hillerød:
Kurser i Kolding:

Tilmeld dig vores kurser i D4Academy

Udfyld venligst felterne nedenfor, så kontakter vi dig med en endelig bekræftelse via e-mail.

Kurser i Hillerød:
Kurser i Kolding: