//-->
D4InfoNet

NØGLETAL

Få det forkromede overblik
med Nøgletal

Udvikling eller tilbagegang? Forøgelse eller tab af værdi? Her får I hurtig adgang til pålidelige og repræsentative nøgletal, så I nemt kan vurdere forretningsområder og arbejdsprocesser på basis af fakta.

Stærkt visuelt analyseværktøj

Få et klart og tydeligt overblik over tendenser i virksomhedens processer og nøgletal. Med systemet får I et stærkt og grafisk analyseværktøj.

Diagrammer og grafer
giver overblik

Med diagrammer og grafer kan I nemt og hurtigt afkode data og følge med i udviklingen i jeres arbejdsgange. Diagrammernes søjler er klikbare genveje til mere data. Er der et udsving på en graf eller i et diagram, kan I klikke og få mere information, som I kan analysere. Det kan være, at I har brug for et overblik over virksomhedens afvigelser eller risici den seneste måned. Med et enkelt klik kan I se workflowet for hver enkelt afvigelse, hvilke personer der er ansvarlige, og hvordan det går med behandlingen. I kan få vist alle de data, I registrerer om jeres processer.

Den fremvisning du ønsker

Nøgletalssystemet byder på en lang række visualiseringsmuligheder, og I bestemmer selv, om det er tabeller, søjlediagrammer eller grafer, der giver bedste overblik over de valgte nøgletal. I de opsatte nøgletal kan I klikke på et ønsket område på grafen og rekvirere en liste over de registreringer, som danner tallene. Herfra har I yderligere mulighed for at åbne den enkelte registrering, så I nemt kan analysere jeres datamateriale.

Brugervenlig kvalitetsstyring

Systemet er et digitalt redskab til kvalitetsstyring og til hele tiden at optimere virksomhedens processer. I får et brugervenligt grafisk værktøj til at vise og analysere jeres vigtigste data. Værktøjet giver virksomheden en klar og enkel indsigt i tendenser og nøgletal om virksomhedens processer. I kan hurtigt se udsving i data, så I kan handle effektivt og målrettet.

God kvalitetsledelse

Virksomheden og medarbejderne får et værdiskabende redskab til kvalitetsledelse. Det bliver let og overskueligt at rapportere til ledelsen om nøgletal månedligt eller kvartalsvist. Ledelsen kan hurtigt afkode budskaberne. Nøgletalsystemet danner diagrammer og grafer med data fra formularsystemet, og de data I har registreret i de elektroniske formularer. Værktøjerne er online og forbundet, og derfor er visningen hele tiden opdateret, så I hurtigt kan analysere de nyeste data.

Nemt at komme i gang

D4InfoNet er brugervenligt og nemt at komme i gang med, når I vil have et overblik over jeres data. I værktøjets indstillinger vælger I de data og variabler, I ønsker et overblik over, og I styrer, hvilken grafisk visning I vil have. Værktøjet er for alle typer af virksomheder, der registrerer data og ønsker et visuelt overblik.

Hurtig implementering

Det er hurtigt og enkelt at komme i gang med at anvende styringssystemet i jeres virksomhed. Vi installerer det og uddanner jeres superbrugere. Enkle standardskabeloner gør det nemt og effektivt.

Send os en besked

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Book en demo

Få en uforpligtende demo af D4InfoNet, og
hør hvordan D4 kan optimere jeres processer.

Få tilsendt brochure

Få tilsendt en fysisk brochure om D4’s produkter og om vores
kvalitetsledelsessystem D4InfoNet.

+45 45 90 31 50

Info@d4.dk

Askvang 11, 3400 Hillerød

Få tilsendt en produkt-brochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Få tilsendt en produktbrochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter.
Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter. Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Søg på D4InfoNet.dk

Tilmeld dig vores kurser i D4Academy

Udfyld venligst felterne nedenfor, så kontakter vi dig med en endelig bekræftelse via e-mail.

Kurser i Hillerød:
Kurser i Kolding:

Tilmeld dig vores kurser i D4Academy

Udfyld venligst felterne nedenfor, så kontakter vi dig med en endelig bekræftelse via e-mail.

Kurser i Hillerød:
Kurser i Kolding: