//-->
D4InfoNet

NYHEDSPORTAL

Målrettet og effektiv
kommunikation

Med det elektroniske redskab News får I en dynamisk platform til at kommunikere og dele viden. I kan kommunikere om både faglige og sociale emner og  målrette budskaberne enkelt og præcist.

Digital opslagstavle

Med nyhedsportalen får I en kanal til deling af faglige og sociale budskaber. I får en digital opslagstavle, hvor HR-afdelingen kan fortælle, når nye medarbejdere har første arbejdsdag eller minde om fødselsdage. Brugerne kan udveksle viden og interagere på tværs. I øger kommunikationen i virksomheden og skaber større arbejdsglæde. News kan være jeres levende og brugervenlige intranet, hvor informationer og viden cirkulerer.

Ledelsesværktøj til vidensdeling

Når ledelsen vil kommunikere til medarbejderne, kan I målrette nyheden til enkeltpersoner eller afdelinger. Det er kun de valgte modtagere, der kan se nyheden, så I slipper for forstyrrende massemails i indbakken, når nyheden kun er vigtig for salgsafdelingen eller produktionen. Nyhederne kan indstilles til at forsvinde, når de ikke længere er aktuelle. Modtagerne kan svare på nyheder og interagere i en tråd, og I kan indsætte billeder, filer og emojis.

Solid dokumentstyring

Applikationen er et værktøj til at understøtte jeres dokumentstyring og kvalitetsledelse. I får integreret den interne kommunikation med jeres elektroniske ledelsessystem. Nyheder og budskaber fra ledelsen og medarbejderne skaber liv og trafik, fordi det har høj prioritet at gå ind og tjekke seneste nyt. I nyhederne kan I indsætte links til elektroniske dokumenter, håndbøger og formularer, der fører direkte ind i centrale data og processer.

Sikker til følsom information

Ledelsen får et sikkert værktøj, når I har brug for at kommunikere om vitale eller følsomme informationer til medarbejderne. I kan eksempelvis skrive en nyhed til alle medarbejderne om de seneste GDPR-retningslinjer og vedhæfte relevante links og direktiver. Brugerne slipper for en strøm af mails i indbakken og den viden, der er blevet kommunikeret, er altid tilgængelig.

Enormt tidsbesparende

Nyhedsportalen bliver jeres arkiv, hvor I gemmer vigtig viden og information. Når en ny medarbejder har brug for at læse op på GDPR-retningslinjerne, kan medarbejderen finde det hele i Nyhedsportalen. I slipper for at bruge kostbar tid på finde gamle mails og sende dem videre.

Nemt og brugervenligt

Den elektroniske nyhedsportal er nem at komme i gang med og meget brugervenlig. Med et enkelt ’newsboard’ kan brugeren oprette og målrette nyheder. Det er nemt at styre og tildele rettigheder, så I har fuld kontrol over, hvem der kan sende budskaber og nyheder.

Hurtig implementering

Det er hurtigt og enkelt at komme i gang med at anvende styringssystemet i jeres virksomhed. Vi installerer det og uddanner jeres superbrugere. Derfra er I klar til at gå i gang. Enkle standardskabeloner gør det nemt og effektivt.

Send os en besked

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Book en demo

Få en uforpligtende demo af D4InfoNet, og
hør hvordan D4 kan optimere jeres processer.

Få tilsendt brochure

Få tilsendt en fysisk brochure om D4’s produkter og om vores
kvalitetsledelsessystem D4InfoNet.

+45 45 90 31 50

Info@d4.dk

Askvang 11, 3400 Hillerød

Få tilsendt en produkt-brochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Få tilsendt en produktbrochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter.
Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter. Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Søg på D4InfoNet.dk

Tilmeld dig vores kurser i D4Academy

Udfyld venligst felterne nedenfor, så kontakter vi dig med en endelig bekræftelse via e-mail.

Kurser i Hillerød:
Kurser i Kolding:

Tilmeld dig vores kurser i D4Academy

Udfyld venligst felterne nedenfor, så kontakter vi dig med en endelig bekræftelse via e-mail.

Kurser i Hillerød:
Kurser i Kolding: