//-->
D4InfoNet

UDSTYR OG SERVICE FORMULAR

Sæt struktur
i jeres udstyr

Med Service & Udstyr kan I opnå elektronisk styring af alt, hvad der har med jeres udstyr at gøre. I kan blandt andet styre serviceintervaller og få påmindelser herom. I kan vedhæfte brugervejledninger, garantibeviser, servicerapporter og andet, til hvert enkelt udstyr, så I har alt samlet ét sted.

Sikker styring af udstyr og service

Få et overblik over jeres udstyr, service og reparationer. I kan nemt og hurtigt dokumentere, at jeres udstyr bliver serviceret til tiden, og at I overholder kravene til udstyr.

Styr på centrale data

Udstyr- og serviceformularen er et effektivt ledelsesværktøj til at skabe overblik. I får styr på centrale data og et samlet overblik over serviceringer, kalibreringer og reparationer på jeres udstyr. I er hele tiden på forkant, så der ikke er maskiner, køretøjer eller IT-udstyr, der pludseligt bryder sammen. Formularen er udviklet til kvalitetsstyring, da I kan dokumentere, at jeres udstyr bliver serviceret med de intervaller, I har beskrevet i jeres procedurer. I kan registrere præcis, hvilken slags service, I får udført.

Godt workflow overblik

Med formularen får I et overblik over jeres workflow. I kan hele tiden se status på udstyret, hvornår det sidst er blevet repareret, hvornår det skal serviceres næste gang, og hvem der er ansvarlig. Når I registrerer udstyr i formularen, kan I indstille systemet til at sende adviseringer til de ansvarlige med faste intervaller. I kan samle fakturaer, brugervejledninger og garantibeviser, så I har alle data om udstyret samlet et enkelt sted, og I kan linke til procedurer i jeres håndbøger.

Brugervenlighed

Værktøjet er meget nemt at anvende, og standardformularen kommer med alle de nødvendige funktioner. Brugervenligheden er med til at sikre, at udstyret bliver anvendt af medarbejderne og brugerne, så virksomheden og ledelsen får samlet væsentlige data.

Styrk interne processer
med formularer

Effektiv planlægning og årsoversigt

Med årsoversigtformularen får I et stærkt digitalt ledelsesværktøj til at registrere og synliggøre virksomhedens vigtige aktiviteter og begivenheder i løbet af året.

Organiser
jeres aktiver

Formularen er et effektivt digitalt ledelsesværktøj til at dokumentere jeres aktiver. I kan nemt og løbende få overblik over aktiver og deres stand og vurdere, om I skal skille jer af med noget.

Samlet overblik med leverandøroversigt

I den elektroniske formular kan I registrere en række væsentlige data om jeres leverandører på en enkel måde. Tjeklister og dropdownbokse gør det digitale værktøj nemt tilgængeligt.

Elektronisk
auditformular

Elektronisk styring af kontrolarbejdet af arbejdsgange. I får alle de værktøjer, der skal til for at facilitere en auditplan. Fra auditindkaldelser til opgavefordeling og dokumentation.

Send os en besked

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Book en demo

Få en uforpligtende demo af D4InfoNet, og
hør hvordan D4 kan optimere jeres processer.

Få tilsendt brochure

Få tilsendt en fysisk brochure om D4’s produkter og om vores
kvalitetsledelsessystem D4InfoNet.

+45 45 90 31 50

Info@d4.dk

Askvang 11, 3400 Hillerød

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter.
Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter. Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få tilsendt en produkt-brochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Få tilsendt en produktbrochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Søg på D4InfoNet.dk

Tilmelding D4InfoNet ERFA 2023

Udfyld felterne, så sender vi en bekræftelse på din tilmelding.

Tilmelding til D4InfoNet ERFA 2023

Udfyld felterne, så sender vi en bekræftelse på din tilmelding.

Tilmeld dig til et af vores kurser

Udfyld felterne, så kontakter vi dig.

Tilmeld dig til et af vores kurser

Udfyld felterne, så kontakter vi dig.