//-->
D4InfoNet

D4WHISTLER

Gode grunde til at vælge D4Whistler

D4Whistler er et sikkert, brugervenligt og compliant system
Fra den 17. december 2023 bliver det lovpligtigt for virksomheder med flere end 49 medarbejdere at etablere en whistleblowerordning.
D4 tilbyder et sikkert whistleblowersystem, som er brugervenligt, til en konkurrencedygtig pris, der lever op til lovgivningen på området. En whistleblowerordning skal gøre det muligt for alle, helt anonymt, at indberette ulovlige eller kritisable forhold på arbejdspladsen. Derudover signalerer det indad- og udadtil, at virksomheden aktivt arbejder for at sikre transparens, inddragelse og god ledelse på alle niveauer.

Brugervenligt

Det kræver kun tre enkle trin, så er en hændelse indberettet i D4Whistler:

1. Klik ind på virksomhedens whistleblowerside
2. Skriv observationen
3. Tryk send

Tryghed

D4Whistler giver whistleblowere fuld anonymitet. Systemet logger ikke data, på hverken whistlebloweren eller de oplysninger, der sendes ind. Det skaber betingelserne for, at I kan håndtere henvendelserne sikkert og fortroligt

Konkurrencedygtig pris

D4Whistler koster 5.000 kr. inklusiv én times tilretning af indberetningsformularen efter virksomhedens ønsker.

Derefter er der kun en årlig licens på 5.000 kr.

Brugervenligt

Det kræver kun tre enkle trin, så er en hændelse
indberettet i D4Whistler:

1. Klik ind på virksomhedens whistleblowerside
2. Skriv observationen
3. Tryk send

Tryghed

D4Whistler giver whistleblowere fuld anonymitet. Systemet logger ikke data, på hverken whistlebloweren eller de oplysninger, der sendes ind. Det skaber betingelserne for, at I kan håndtere henvendelserne sikkert og fortroligt. D4 er certificeret i ISO 27001

Konkurrencedygtig pris

D4Whistler koster 5.000 kr. inklusiv én times tilretning af indberetningsformularen efter virksomhedens ønsker. Derefter er der kun en årlig licens på 5.000 kr.

Funktioner i D4Whistler

Vedhæftning

Mulighed for at vedhæfte fotos og dokumenter

To-faktor

Integreret sagsbehandling med to-faktor godkendelse

Tilpasning

Tilpasning af indberetningsformular

Flere sprog

Understøtning af flere sprog i samme løsning

Webbaseret

Webbaseret system, som kan tilgås via mobile enheder og PC mv.

Fleksibelt

Kan håndtere både interne og eksterne indberetninger

Ønsker du en uafhængig whistleblowerordning?

For nogle virksomheder kan der være behov for eller ønske om at outsource whistleblowerordningen til en ekstern rådgiver, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde en komplet whistleblowerløsning i partnerskab med Nyborg & Rørdam Advokatfirma. Vi tager os af implementeringen af D4Whistler, mens Nyborg & Rørdam Advokatfirma bistår med etablering og drift af ordningen.

Om Nyborg & Rørdam Advokatfirma

Nyborg & Rørdam blev stiftet i 1985 og har hjemme på St. Kongenshade i København. Virksomheden tæller cirka 35 medarbejdere.

Advokatfirmaet leverer daglig assistance til virksomheder af forskellige størrelser, lige fra nystartede til veletablerede, samt til organisationer, myndigheder og privatpersoner. De repræsenterer både nationale og internationale klienter.

Nyborg & Rørdam Advokatfirma dækker en bred vifte af juridiske discipliner, og teamet drager på mange års erfaring. Uanset branche, størrelse og karakteren af udfordringen, tilbyder teamet engageret, kompetent og løsningsorienteret rådgivning til alle deres kunder.

Ofte stillede spørgsmål

En whistleblower er en person, der informerer om forhold i virksomheden som vedkommende mener er kritisable eller direkte ulovlige, og som derfor bør komme til virksomhedens kendskab.
Formålet med en whistleblowerordning er at sikre, at ansatte og andre interessenter er under beskyttelse, når de indberetter fx lovovertrædelser. Dermed sikrer en whistleblowerordning, at whistleblowere er beskyttede mod repressalier af enhver art. Formålet med en whistleblowerordning er ligeledes at forebygge og henlede opmærksomheden på eventuelle hændelser, lovovertrædelser eller misforståelser i en virksomhed.

Der er nogle forhold, som skal overholdes jf. whistleblowerlovens paragraffer. Virksomheden skal fx udpege en eller flere medarbejdere til at være virksomhedens whistlebloweransvarlige, og der skal udarbejdes en whistleblowerpolitik samt en vejledning til potentielle whistleblowere.

Et andet af de forhold, som skal overholdes er, at der skal i opsættes en indberetningskanal til modtagelse af indberetninger. Der er nogle yderligere krav til denne kanal. D4 tilbyder whistleblower-software, der opfylder alle kravene til den elektroniske del af indberetninger.

Den 17. december 2021 trådte et EU-direktiv om beskyttelse af whistleblowere i kraft i Danmark.
Der skal etableres whistleblowerordninger i alle private virksomheder med flere end 49 ansatte. Ordningen skal være implementeret og i drift senest den 17. december 2023.

For virksomheder med mere end 250 medarbejdere skal der dog være etableret en whistleblowerordning senest den 17. december 2021.

Alle virksomheder bør forholde sig aktivt til whistleblowing - også selvom de ikke er omfattet af lovkravene. En virksomhed kan med sin whistleblowerpolitik og system signalere både åbenhed og lydhørhed. Det er medvirkende til at skabe tryghed hos eksisterende medarbejderne og tiltrække nye.

Som minimum skal der kunne indberettes om alvorlige lovovertrædelser og øvrige alvorlige forhold. Det vil altid være en konkret vurdering i den specifikke kontekst, om indberetningen er omfattet af whistleblowerlovens anvendelsesområde.

D4Whistler overholder den danske whistleblowerlovgivning og sikrer, at persondata bliver behandlet korrekt i henhold til GDPR.

D4Whistler er hurtig at etablere, og hjælp til etableringen hos jer er en del af prisen. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan D4Whistler kan hjælpe jeres virksomhed med at etablere et whistleblowersystem, der medvirker til, at jeres virksomhed overholder lovgivningen.

D4Whistler’s software gemmer ikke data, der kan identificere whistlebloweren. Den eneste undtagelse er, hvis whistlebloweren selv indgiver den form for data i forbindelse med sin indberetning.
Indberetninger sendes ind til D4Whistler i krypteret form. Whistlebloweren kan, uden at det er en forudsætning, efter indberetning vælge at angive sin e-mailadresse for at modtage e-mails i forbindelse med virksomhedens sagsbehandling. E-mailadressen opbevares af D4. Virksomheden ville ikke få oplyst denne. D4 sikrer al autoriseret adgang til indberetninger og har udpeget nogle få sikkerhedsgodkendte it-medarbejdere der, af servicehensyn, har adgang til al data. Al backup af D4Whistler-data er krypteret.

Send os en besked
Kontakt os

Få en uforpligtende demo af D4Whistler

Få tilsendt brochure

Få tilsendt en fysisk brochure om D4Whistler

+45 45 90 31 50

Info@d4.dk

Askvang 11, 3400 Hillerød

Få en gennemgang af D4Whistler

Book en tid med en af vores konsulenter.
Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4Whistler

Book en tid med en af vores konsulenter.
Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få tilsendt en D4Whistler brochure

Læs mere omkring D4Whistler. Udfyld felterne, så fremsender vi en digital brochure til dig på e-mail, hurtigst muligt.

Få tilsendt en D4Whistler brochure

Læs mere omkring D4Whistler. Udfyld felterne, så fremsender vi en digital brochure til dig på e-mail, hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter.
Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter. Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Søg på D4InfoNet.dk

Tilmeld dig vores kurser i D4Academy

Udfyld venligst felterne nedenfor, så kontakter vi dig med en endelig bekræftelse via e-mail.

Kurser i Hillerød:
Kurser i Kolding:

Tilmeld dig vores kurser i D4Academy

Udfyld venligst felterne nedenfor, så kontakter vi dig med en endelig bekræftelse via e-mail.

Kurser i Hillerød:
Kurser i Kolding: