//-->
D4InfoNet

OM OS

Vi deler viden

Vi udvikler fleksible, webbaserede softwareløsninger til dokumentstyring og optimering af processer. Vi beskæftiger ca. 40 medarbejdere og servicerer både private og offentlige virksomheder, ligesom vi er repræsenteret i en lang række forskellige brancher, såsom: fødevare, medicinal, offshore, logistik og transport samt mange forskellige typer af produktionsvirksomheder.

“Vi har en ambition om at være kundernes foretrukne samarbejdspartner indenfor digitale vidensdelings- og ledelsessystemer.”
– Niels-Richard Christensen, CEO

Vi gør viden til en let tilgængelig ressource

Verden bliver mere og mere digital, og det giver spændende muligheder for at sætte system i processer, optimere arbejdsgange og generelt gøre relevant viden lettilgængelig gennem en organisation. Det var udgangspunktet allerede, da D4 blev etableret i år 2000 af Morten Rønn Rasmussen og Niels-Richard Christensen. De ejer og leder fortsat virksomheden i dag.

I dag er vi specialister indenfor organisatorisk procesoptimering, og vi tilbyder en bred palet af it-løsninger. Vi er certificeret efter DS/EN ISO 9001:2015, DS/EN ISO/IEC 27001:2022 & DS/EN ISO/IEC 27701:2021

Hér bor vi – Når arkitektur og værdisæt smelter sammen

Vi gør os altid umage, og vi søger altid efter innovative og kreative løsninger. Det gjorde sig også gældende, da vi besluttede os for at bygge et nyt kontordomicil.

Vores ejendom ligger på en stor naturgrund på Askvang i Hillerød omgivet af haveforeninger, åbne engarealer og græssende dyr.
Herfra servicerer vi dagligt tre millioner brugere verden over.

Bygningen, der med sin runde form, danner læ for vinden, indfanger lyset og åbner sig mod naturen. Den indvendige åbne struktur gennem huset understøtter vores vidensdeling, fællesskab og kreativitet på tværs af vores afdelinger.

Det omkringliggende landskab

Forståelse og respekt for den omkringliggende natur, og det lokale klima, ligger til grund for arkitekternes skitse. Bygningens cirkelslag og orientering tager udgangspunkt i det åbne landskab, og som et vigtigt led i at forstærke relationen til den omkringliggende eng, planter vi frugttræer og sår græsser og blomster, der understøtter den lokale biodiversitet, til stor gavn for både dyr og mennesker.

“De fleste kan finde en pæn grund og købe et pænt, firkantet hus, men vi er ikke som de fleste, og vi er slet ikke firkantede.

Som iværksættere har vi et stærkt DNA, og vi lever af innovation, kreativitet, samarbejde og professionalisme. Vi er et kvalitetsbrand, der udvikler løsninger, som former sig efter kundens behov – ikke omvendt. Hvis vi ikke leverer, kan mange af vores kunder ikke drive deres virksomhed. Derfor skal de kunne stole 100% på os. Det er det, vores domicil signalerer – både indvendigt og udvendigt.”

Morten Rønn Rasmussen, CDO

Send os en besked

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Book en demo

Få en uforpligtende demo af D4InfoNet, og
hør hvordan D4 kan optimere jeres processer.

Få tilsendt brochure

Få tilsendt en fysisk brochure om D4’s produkter og om vores
kvalitetsledelsessystem D4InfoNet.

+45 45 90 31 50

Info@d4.dk

Askvang 11, 3400 Hillerød

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter.
Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter. Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få tilsendt en produkt-brochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Få tilsendt en produktbrochure

Læs mere omkring vores produkter. Udfyld felterne, så fremsender vi en brochure til dig, hurtigst muligt.

Søg på D4InfoNet.dk

Tilmeld dig til et af vores kurser

Udfyld felterne, så kontakter vi dig.

Tilmeld dig til et af vores kurser

Udfyld felterne, så kontakter vi dig.