OM OS

Sharing knowledge

”Hos D4 Enterprise Solutions har vi en ambition om at være kundernes foretrukne samarbejdspartner inden for digitale vidensdelings- og ledelsessystemer”.

Vi gør viden til en lettilgængelig ressource

Verden bliver mere og mere digital, og det giver optimale muligheder for at sætte system i processerne, optimere arbejdsgangene og få bedre overblik. Det var udgangspunktet, da D4 Enterprise Solutions blev etableret i år 2000. I dag er vi specialister inden for organisatorisk procesoptimering og tilbyder en hel palet af it-løsninger. Det får os dog ikke til at hvile på laurbærrene. Vi fortsætter konstant med at nytænke og modernisere vores produktlinje. Vi har over 2.8 million brugere over hele verden, og er i øvrigt selv DS ISO 9001:2015 og ISO 27001:2013 certificeret.

Med kunden i centrum

At være kundernes foretrukne samarbejdspartner kræver ikke alene nogle af de bedste produkter på markedet. Det kræver også, at vi har den rette indstilling. Derfor har vi 6 leveregler, som vi lever efter hver eneste dag:
1
Vi sætter kundens behov i højsædet.
2
Vi etablerer nære og langvarige relationer – til kunder, samarbejdspartnere og kollegaer.
3
Vi kommunikerer åbent, ærligt og professionelt – internt som eksternt.
4
Vi vil konstant forbedre os og være på forkant med den nyeste udvikling inden for vores felt.
5
Vi opstiller ambitiøse målsætninger og har høje forventninger til vores arbejdsindsats.
6
Vi vil kendes på vores store it-viden, solide brancheforståelse og tekniske spidskompetencer.

Få tilsendt en tjekliste

Hent en tjekliste, som sætter fokus på hvad I bør overveje, før I investerer i et nyt ledelsessystem. Udfyld felterne, så fremsender vi tjeklisten hurtigst muligt.