SAMARBEJDE

Sammen hæver vi standarden

Nogle virksomheder foretrækker en 100 % skræddersyet løsning. Den model er vi ikke fortaler for. Når det kommer til procesoptimering mener vi, at virksomheder er bedst tjent med standardiserede løsninger. Til gengæld skal de være så tilpas fleksible, at løsningen kan tilpasses enhver virksomhed. Vi kalder det standardløsninger med frie rammer.

Vores kunder er vores inspirationskilde

Hos D4 tager vi altid udgangspunkt i kundernes behov og ønsker om funktionalitet. Og med en bred kundesammensætning er der enormt mange forskellige behov. Dem tager vi højde for og ud fra dem udvikler vi nye funktionaliteter, som vi implementerer i vores eksisterende standardløsninger. Alle kunder har altså samme løsning installeret. Uanset branche og nationalitet. Det sikrer en yderst fleksibel og fremtidssikret løsning.

Vi mener, at denne form for samarbejde giver det bedste grundlag for at udvikle stærke it-produkter, der løser hverdagens udfordringer og problemer. Samtidig kan I glæde jer over, at I sparer dyre konsulenttimer på opbygning og vedligeholdelse af en skræddersyet løsning.

Altid up-to-date

Vi udvikler og forfiner løbende vores systemer i takt med at nye behov og muligheder opstår. I forbindelse med en opdatering af D4InfoNet inviterer vi til en introduktion, hvor vi gennemgår de nye features, så I får det optimale ud af forbedringerne.

En årlig dag i samarbejdets tegn

Til vores årlige kundedag inviterer vi alle vores kunder til at møde hinanden og møde os. Dagen byder blandt andet på oplæg omkring aktuelle emner og kundecases. Hele dagen er der fokus på vidensdeling og erfaringsudveksling og vores kunder får altid sat tid af til at snakke med hinanden og vores konsulenter. Når dagen går på hæld, går I derfra med et indblik i fremtiden, inspiration og værktøjer til at forbedre jeres brug af D4InfoNet.

Skal vi hjælpe dig?

Få tilsendt en tjekliste

Hent en tjekliste, som sætter fokus på hvad I bør overveje, før I investerer i et nyt ledelsessystem. Udfyld felterne, så fremsender vi tjeklisten hurtigst muligt.