//-->
D4InfoNet

NY VERSION AF D4INFONET

Version 2023

Noget af det vigtigste, du kan gøre for at optimere dit arbejde i D4InfoNet, er at sørge for, at dit system er opdateret til den seneste version.

Lad os dykke ned i version 2023 sammen!

Vi har glædet os til at dele nyheden om D4Dashboards, som følger med, når du opdaterer til version 2023. Kort fortalt er D4Dashboards din nye systemforside, der giver dig hurtig og nem adgang til dine foretrukne dokumenter og arbejdsområder i D4InfoNet.

D4Dashboards - nu er du kun ét klik fra dine fortrukne dokumenter og arbejdsområder

Med D4Dashboards får du en intuitiv og brugervenlig forside, som kan skræddersys til dine behov. Herfra får du adgang til dine foretrukne dokumenter, formularer, opgaver og vigtige data fra eksterne systemer. Med andre ord; alt, hvad du har brug for i dit daglige arbejde i D4InfoNet.

Bag hver forside definerer en administrator, ved hjælp af simple og brugervenlige redskaber, hvad forsiderne skal indeholde af information. Som administrator kan du sikre, at brugerne får adgang til præcis den information, de har brug for. Det sparer brugerne tid, da de hurtigt finder det, de søger, og det minimerer samtidig risikoen for fejl, da de får de korrekte og relevante oplysninger fra starten.

Byg brugerdefinerede forsider i D4Dashboards

Nu kan du som administrator sikre, at dine medarbejdere får adgang til målrettet og relevant information med skræddersyede forsider i D4InfoNet.

    • Bag hver forside arbejder en administrator med forsideopsætningen.
    • Administratoren kan bygge forsider ved hjælp af brugervenlige redskaber.
    • Forsiderne kan tilpasses individuelle brugere såvel som definerede medarbejdergrupper.

Se eksempel på, hvor nemt det er at bygge forsider

Hvad kan du glæde dig til?

D4Dashboards giver dig en sammenhængende oversigt over dit arbejdsområde i systemet, hvilket gør det nemt for dig at få et overblik.

Forsiderne er en enkel måde at få direkte adgang til præcis den viden, der er relevant – uanset om det drejer sig om en medarbejder, der har brug for hurtig adgang til specifikke oplysninger, eller fx en administrator, der skal håndtere en omfattende mængde af dokumenter og informationer i systemet. D4Dashboards gør det enkelt at opnå overblik og navigere direkte til gældende information.

Eksempel: En enkel arbejdsstation

Vi forudser, at vores kunders forsider vil variere betydeligt afhængigt af brugernes specifikke behov for adgang til information.

Uanset om man arbejder i en produktionsvirksomhed med administrative opgaver eller er ansvarlig for pakning og forsendelse af varer, fungerer D4Dashboards som en portal, der præcist fører brugerne hurtigt og præcist frem til den viden, de har brug for.

Lad os dykke ned i et forside eksempel:
Branche: Produktion
Systembruger: Lagermedarbejder
Arbejdsopgaver: Plukning og pakning af ordrer

Nedenfor illustrerer vi, hvordan en forside kan se ud med procedurebeskrivelser, formularer og anden relevant information, der er afgørende for lagermedarbejderen.

Du har mulighed for at integrere dokumenter direkte på forsiden, eller oprette letforståelige knapper, der linker direkte videre til dokumenterne i systemet. Det kan være essentielt for lagermedarbejderen at have hurtig adgang til en procedurebeskrivelse om fx håndtering af farligt gods på lageret. I dette tilfælde kan dokumentet fremhæves på forsiden i stedet for blot at være en knap, der linker videre til dokumentet i systemet.

Derudover er det muligt at integrere ekstern information på forsiden, enten i form af live-data fra en hjemmeside, fx fra Vejdirektoratet, eller data fra eksterne systemer, der er afgørende for løbende indsigt. Mulighederne er mange, og vi har gjort det nemt at tilpasse forsiderne efter brugernes behov.

1) Få hurtigt overblik over dine arbejdsområder

Du logger ind i systemet, som du plejer, hvorefter din nye forside er det første, der møder dig. Forsiden er nu din centrale arbejdsstation, som fx viser dig dine foretrukne dokumenter og let linker dig videre til den information i systemet, der er relevant for dig i dit daglige arbejde. Forsidens layout gør det nemt og overskueligt at navigere rundt.

2) Dynamisk information

Din nye forside kræver så godt som ingen vedligeholdelse, da alt, der linkes til og indlejres på siden, konstant opdateres i systemet.

Du behøver aldrig bekymre dig om, hvorvidt den information, der er tilgængelig på din forside, er aktuel eller ej. Det vil den altid være, da din forside er skabt ved hjælp af links til information i systemet.

Med andre ord betyder det, at alt, hvad der er på din forside – hvad enten det er dine foretrukne procedure-beskrivelser, registreringsformularer, opgaver eller andet – altid vil være fuldt opdateret og klar til brug.

3) Brugervenligt design

Det er afgørende, at du hurtigt og effektivt kan gennemgå dit arbejdsområde. Derfor er din nye forside baseret på tre klare designprincipper:

1) Luft og Lys
Vi har skabt en brugerflade, der er rummelig og lys, hvilket forbedrer læsbarheden og giver dig en behagelig og enkel navigationsoplevelse i systemet.

2) Farver er lig med handlinger
Vi har gjort det nemt at forstå systemets funktioner og navigationsmuligheder ved at bruge iøjnefaldende farver til aktionsknapper, der skiller sig ud fra den ellers rolige farvepalet. Dette gør det enkelt at identificere og anvende de forskellige funktioner i systemet.

3) Hurtig aflæsning vha. ikoner
I stedet for at læse lange tekster kan du nu hurtigt forstå og finde den ønskede information ved blot at tolke enkle, genkendelige ikoner.

Ofte stillede spørgsmål

Udover D4Dashboards medfølger generelle forbedringer, som er designet til at lette dine processer og give dig flere muligheder i systemet.

Ved hver lancering af en ny version af D4InfoNet optimerer vi systemet baseret på nyttig feedback fra vores kunder. Vi arbejder løbende på at forbedre systemets brugervenlighed og tilføje nye spændende funktioner, der gør det nemmere at samle, styre og få overblik over arbejdsområderne i D4InfoNet.

Når du har administratorrettigheder, kan du bygge og udgive forsider med D4Dashboards.
Du bestemmer selv, om den forside, du bygger, skal erstatte din nuværende, når du logger ind i systemet. Det samme gælder, når du bygger og udgiver forsider til brugerdefinerede grupper. For at gøre en D4Dashboards-forside til det første, du møder, når du logger ind i systemet, skal du aktivt indstille den som sådan.

Sikkerhed har høj prioritet hos os i D4, og derfor opfordrer vi altid vores kunder til at opgradere til den seneste version for at forstærke sikkerheden af systemet.

Trusselsbilledet udvikler sig konstant, og selvom det er op til den enkelte virksomhed at arbejde med pålidelige sikkerhedspolitikker, arbejder vi i D4 kontinuerligt på at sikre, at vores kunder har et sikkert system og den bedst mulige beskyttelse af deres oplysninger.

Også i version 2023 har vores dygtige designere fokuseret på at forbedre brugernes oplevelse af systemet. Deres hovedmål er at udvikle et design, der gør arbejdet i systemet intuitivt, effektivt og behageligt.

D4Dashboards er den store nyhed i version 2023, hvilket gør det nemmere end nogensinde før at navigere i dit arbejdsområde og finde direkte frem til det, der er vigtigt og relevant for din arbejdsgang i D4InfoNet.

Ønsker du at bestille version 2023, er det bedste, du kan gøre, at skrive til helpline@d4.dk. Vores dygtige konsulenter vil hjælpe dig videre og sørge for, at du får installeret versionen, så du kan drage fordel af de mange spændende forbedringer.

Ønsker du mere information om version 2023?

Book et møde

Få en uforpligtende gennemgang af D4InfoNet version 2023, og hør mere om alle de fordele, der følger med.

Få tilsendt en kort brochure

Vi har komprimeret en kort præsentation af D4InfoNet version 2023, som du nemt kan tage med dig. 

Få en gennemgang af D4InfoNet version 2023

Book en tid med en af vores konsulenter.
Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet version 2023

Book en tid med en af vores konsulenter. Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter.
Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gennemgang af D4InfoNet

Book en tid med en af vores konsulenter. Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få tilsendt en kort brochure

Læs mere omkring D4InfoNet version 2023. Udfyld felterne, så sender vi en kort brochure til dig. 

Få tilsendt en kort brochure

Læs mere omkring D4InfoNet version 2023. Udfyld felterne, så sender vi en kort brochure til dig. 

Søg på D4InfoNet.dk

Tilmeld dig til et af vores kurser

Udfyld felterne, så kontakter vi dig.

Tilmeld dig til et af vores kurser

Udfyld felterne, så kontakter vi dig.